BUSINESS BLOGGERS

BLI EN MÄSTARE PÅ ATT BLOGGA SOM FÖRETAGARE

Team Business Bloggers

Business Bloggers drivs av sociala medier-strateg och skribent Anna Nilsson samt webbdesigner och webbredaktör Martina Wipa.

Anna Nilsson är van eventsamordnare och marknadsförare. Anna anordnade bland annat Jönköpings Bloggfest i maj 2012, ett skönhetsmingel i Stockholm i november 2013, en minimässa med varumärken inom Skönhetsbranschen i april 2014, bloggmingel på invigningen av stureplansbaren the Office och mycket mer.

Anna har ca 12 års erfarenhet från marknad/PR som både anställd och egen företagare. Förutom att hon är sociala medier-strateg på Business Bloggers så frilansar hon som journalist för tidningen Nöjesnytt i Jönköping och är medförfattare i boken "Boosta din Business".

Martina Wipa arbetar som webbredaktör och webbutvecklare. Förutom att skriva texter så jobbar hon även med att ta fram grafiskt material och designar emellanåt också hemsidor. Martina är utbildad inom mediekommunikation med inriktning mot journalistik samt webbutveckling.

 

Anna Nilsson info@businessbloggers.se

Martina Wipa martina@businessbloggers.se

Följ gärna vårt Instagramkonto: businessbloggers

NYHETSBREV

Registrera dig för Business Bloggers nyhetsbrev och ta del av massor av tips och trix på hur du blir en bättre företagsbloggare och hur du får fler kunder med hjälp av sociala medier.

[mc4wp_form]