För att denna webbsida ska fungera optimalt krävs det att JavaScript är installerat på Din dator. Här är instruktioner hur Du aktiverar JavaScript i Din webbläsare..

BLOGG

BLOGGA DIG TILL FLER KUNDER

Underhåll/Strategi för Blogg och Sociala medier

Våra tjänster hjälper er att bygga företagets varumärke, ge er fler kunder samtidigt som ni sparar tid och kan fokusera på det du är bäst på. Ni vet att ni borde synas i sociala medier men tycker att det är svårt att veta vad ni ska skriva om? Eller så kanske ni vet vad du borde posta för material men har helt enkelt inte tid?

Bygg upp en relation med er målgrupp

Vi hjälper er att kontinuerligt underhålla din företagsblogg och/eller era sociala medier. Vi skapar intressanta och engagerande inlägg i era sociala kanaler som folk kan gilla och dela, med fokus på sökordsoptimering och att driva trafik till er hemsida. Vi tar fram ämnen, skriver texter, fixar bilder och publicerar löpande på dina kanaler. På så sätt bygger vi upp en relation mellan ert företag och dess målgrupp, vilket kallas relationsmarknadsföring.

Plan och Strategi med möjlighet till support

Ni kanske gärna vill publicera era inlägg själva men känner att ni inte riktigt vet vad ni ska posta på de olika kanalerna? Vi kan då hjälpa er att ta fram en strategi och en plan för exempelvis 6 månader framåt med förslag på ämnen och titlar som ni sedan kan arbeta efter. Önskar ni någon att bolla idéer med och som ser över era inlägg längs vägen, så finns det möjlighet att även få löpande support av oss.

Maila oss information om hur ditt behov och dina önskemål ser ut på info@businessbloggers.se, så återkommer vi till dig inom 24h.Business Bloggers går numera under Knockout Content Agency.

Besök oss här!


logo-900